Werkwijze

1. Intakegesprek

De ervaring leert dat mensen stiekem in hun hoofd vaak al heel veel ideeën hebben. Om daar zo veel mogelijk rekening mee te kunnen houden, is het fijn om elkaar (digitaal of telefonisch) te spreken. Dat biedt jou de mogelijkheid om al je wensen te delen en tevens biedt het ons de gelegenheid om maatwerk te leveren. Daarom vindt altijd eerst een intakegesprek plaats voordat wij aan de slag gaan. 

2. Eerste ontwerp wordt gemaakt

Op basis van jouw input maken wij een eerste ontwerp. Wil jij actief betrokken zijn in het ontwerpproces, dan kan dat natuurlijk! Door het delen van een Pinterest bord, kun jij jouw ideeën en inspiratie met ons delen. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid voorstellen te doen (bijvoorbeeld specifieke meubels) en kun jij aangeven welke je graag terug ziet komen in het ontwerp. Samen zorgen we er voor dat jij het ontwerp krijgt waar je naar op zoek bent.

3. Tussentijds gesprek om het ontwerp aan te scherpen

Op circa 80% van het eindresultaat, vindt een tweede (digitaal of telefonisch) contactmoment plaats. Het doel is om jou mee te nemen in het ontwerp, jouw feedback te ontvangen en eventuele keuzemogelijkheden en/of details voor te leggen. 

4. EINDONTWERP WORDT GEDEELD

Na het contactmoment wordt de laatste hand gelegd aan jouw ontwerp. Het finale ontwerp delen we vervolgens met je per email (prints zijn desgewenst mogelijk), zodat je deze bijvoorbeeld mee kunt nemen naar de winkel om de benodigde producten aan te schaffen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!